Nyheter 2023

3/9


Igår var vi på ÖnTeks utställning i Skellefteå och Acke, Fugato's MR Blue Sky blev 3e bästa hane med reservcert och superfin kritik. Domare var Cindy Pettersson. 

Maggan, Svarthögens Madame Butterfly, fick också följa med och även hon fick en fin krtik och ett excellent i championklass. 


16/7


Nu har alla valparna flytta ut och påbörjat livet med sina familjer.

Igår flyttade lilla Raija, Fugato's Wind of Joy, hem till kusin Lexxi, samt matte Annika med familj. Och idag var det dags för Mingus, Fugato's Wind of Change att följa med Cissi och Robert hem. Vi önsker er alla lycka till med era små ❤️💙 Kvar här hemma stannar Bettan, Fugato's Wind of Fame❤️

Fugato's Wind of Joy, Raija

Fugato's Wind of Change, Mingus

13/7


Tänk att valparna redan är 8 veckor gamla och det är dags för dom att flytta till sina nya hem. Först ut att flytta var Fugato's Wind of Glory, Winja och vi önskar Malin med familj lycka till med lilla ❤️

I helgen var Fugato's Roseanne, Rosi och matte Arja i Estland på en 3-dagars utställning, med väldigt fina resultat. Detta gör att hon nu kan lägga till sina nya titlar C.I.B EST UCH

Stort grattis till er!


Fugato's Wind of Glory, Winja 

Fugato's Roseanne, Rosi


5/7


Tiden flyger iväg och vi har redan hunnit bli 7 veckor. Dagarna består av en massa bus och vi är numera väldigt svåra att fånga på en och samma bild 😉

I helgen fick vi åka bil för första gången, vilket vi tog med ro. Desto mer fart blev det på oss när vi fick utforska en ny gräsmatta, med spännande vinbärsbuskar!

2/7


Jag är en stolt och glad uppfödare till Rosi som igår tog Cert, Cacib och BIR i Gällivare, och kan nu titulera sig  SE UCH FI UCH He JW-19 JW-19 Fugato's Roseanne

Stort grattis till matte Arja! 

27/6


Vi är nu 6 veckor gamla och våra nya familjer har börjat hälsa på för att få träffa oss. 

23/6


Igår kväll gick Acke och Jenny en tränings-tävling på den sista träffen av Rallylydnaskursen för nybörjare. Nu är det bara att fortsätta att träna och ta sig ut på tävlingsbanorna!

21/6


Igår blev vi 5 veckor och vi gillar att upptäcka nya saker. Det gäller också att dricka ordenligt i värmen!

13/6 


Valparna har blivit 4 veckor och har börjat få vara ute. Nyfiken på vilka namn dom fått? Kolla in vår instagram 😊

6/6


Valparna har nu hunnit bli tre veckor gamla och är stolta över pappa SE NO UCH Trientalis Med Wind som blev BIM på Årets Border i helgen. Stort grattis till dig och din familj!

30/5


Idag har valparna hunnit bli 2 veckor gamla. Dom växer, mår gott och har börjat öppna ögonen nu. Spännande att få börja upptäcka varandra!

29/5 


Igår på Övre Norra Terrieklubbens utställning i Rosvik (Piteå), blev "Acke" Fugato's MR Blue Sky BIM och fick sitt första cert.

Domare: Francesco Cochetti, Italien. 


18/5 


Nu är dom äntligen här! Den 16/5 föddes Maggan och Edwins valpar. Det blev 1 hane och 3 tikar. Eventuellt finns det 1 tik kvar att tinga.


Far: NOUCH SEUCH Trientalis Med Wind

Mor: SEUCH Svarthögens Madame Butterfly


7/5


Acke, Fugato's MR Blue Sky blev pappa för första gången den 16 april.

Det blev 3 tikar och 2 hanar. Mamman heter Leiram's Legend of Zelda

och valparna växer och mår bra hos kennel Leiram's.


2/5


Som vi har längtat och snart är det dags! Under v.20 föds Maggan och Edvins valpar


1/5


Det har varit lite tyst här ett tag, men nu påbörjar vi arbetet med att gå igenom och uppdatera hemsidan ordentligt. Hoppas ni ska tycka om våra nya färger!