27/12 "Liston" Fugato's Callisto har blivit pappa till två kullar nu.

Den ena föddes den 9/11 hos kennel Stormbreaker med mamma Fugato's Melodiva "Lexie", vars mormor är Ch Fugato's Serenade och det blev Fyra killar och två tjejer. hane finns att tinga

Den 25/12 Föddes hos kennel Svarthögen, en hane och två tjejer, och mamma är Svarthögens Siv, vars mormor är Ch Fugato's Do Re Mina. Hane och tik finns att tinga.

13/12 På Stora Stockholm blec "Charly" Dowgri Debonair dottern En' Båårdiz Oh i Scream Icream "Glazza" endast nio månader tvåa juniorklassen med Ck av elva.

16/11 En fantastiskt rolig och lärorik helg har vi haft "Diana" och jag. Vi har nu fått en grundomgång i nya hundsporten Nosework genom ALs hundliv.

Så roligt att se hur våra hundar kan lära sig på så kort tid, och att introduceras på en helt ny doft,  eucalyptus, som även de lärt sig att gilla och att söka efter.

Vi hann med på söndag att köra inomhus sök och även utesök. Diana älskade verkligen doften och att få jobba med den. 

Vi avlutade att gömma doften i ett pipett rör och lägga den på olika ställen i rummet. Vi gjorde dock en avgränsning av rummet så de inte behövde tröttas ut och söka på ett för stort område. Alla sex hundar som var med klarade det galant.

En kanon helg 🙂

20/10 Fugato's Callisto "Liston" parade Svarhögens Siv och förhoppningsvis så väntar vi valpar runt jul hos kennel Svarthögens.

12/10 I lördags så debuterade "Liston" dottern Svarhögens Prinsessan på Ärten på Svenska Terrier Klubbens utställning i Sundsvall. Lilla "Ärtan" blev Bir Valp 4-6 mån och sedan så tog hon en 4e placering i BIS finalen i hård konkurrens bland alla andra fina terrier valpar.

Och Även "Charly" dottern "Glazza" En'Båårdiz Oh i Scream Ice Cream blev BIR valp i klassen 6.9 månader.

9/9 parade Fugato's Callisto "Liston", Fugato's Melodiva "Lexi" Så nu ser vi med spänning framemot på nya småttingar hos kennel Stormbreaker i mitten av November.

4/9 I går kväll så gjorde "Charly" Dowgri Debonair sitt tredje öppna viltspår och blev då Svensk Viltspår Champion. Provet gjordes genom Norra Taxklubben med domare Arne Söderberg. På alla tre proven har han fått fina omdömen på sin spårning, På Bilden en lycklig Charly med Rådjursklöven.

3/9 Nu har "Älla" Fugato's Tosca fått sin första rallylydnads titel registrerad RLDN

30/ 8 På Svenska Hundklubben i Västerås fick Fugato's Tristan "Sorro" klart sitt Arbetschampionat, det betyder att han har gjort Järn och Brons i Spårprov och 2 st BIR i Arbetsklass / Utställning. 

30/8  I Norge tog "charly" Sonen Svarthögens Herr Kantarell "Casper" sitt första cert och blev BIR. Och det var Charlys sjunde barn som tog cert i uställnings ringen. domare var Michael Leonard

29/8 På Värmlands Bordern så placerade sig "Liston" Fugato's Callisto som 2a bästa hane och domare var Thorbjörn Larsson kennel Atterbom. På bilden Fugato's Callisto

29 -30/8 Och i Tyskland så forsätter framgångarna för syskonen Joy och Josse van der Borderanch sin framgångar och tar nya junior champion titlar.

16/8 Flera nya fina resultat på "Charly" Dowgri Deoanair barnen i Sverige och Finland

I Svenstavik på Skk utställningen den 2/8  så tog Svarthögens Herr Gurka sitt andra cert och placerade sig som 2a bästa hane. Och dpttern En'Båårdiz I Scream Ice Cream blev Bir valp och sedan utställningens vackraste valp, BIS 1.

I Finland så klarade Mel Arctic Highstreet Hilary " Hilma" ett B prov på räv den 15/8. Och den 19/7 i Kemi så tog Hilma sitt första cert. STORT GRATTIS till kanon resultat både i utställningens ringen och i grytet.

På bilden: Svarthögens Herr Gurka 

Den 25/7 så fixade Älla och jag det tredje kvalificerade Rallylydnads loppet i nybörjarklass med 87 poäng på Kramfors BHK för domare Carina Norberg, så nu är vi uppflyttade till fortsättningsklass och Älla får titeln RLDN

 23/6 Norrlands Bordern

Domare var Margaretha Grafström kennel Redrob, 36 deltagade hundar   

Fugato's Callisto 1a iunghundsklass med HP och 5e Bästa hane.

Dowgri Debonair 2a i Öppenklass med HP

Fugatos Serenade 2a i Still Going Strong

På bilden, Fugato's Callisto 

22 /6  Flera nyheter.

"Charly" Barnen gör gott ifrån sig i utställnings ringen.

Cert till Svarthögen Herr Gurka, Jexmo Macklemore, Mel Arctic Hot Engine och Jump For Joy Van Der Borderranch.

Reserv- Cert till Fugato's Callisto och Josse Van Der Borderranch.

Årets Border resultat.

Charly Dowgri Debonair, 2a i öppenklass med HP

"Lston" Fugato's Callisto 4a i unghundsklas

5/5 Roliga nyheter från Eskilstuna där Fugato's Tristan "Sorro" igår den 4/5 gjorde Bronsprovet i spår vid Svenska Hundklubben. Stort Grattis till Husse o Sorro. Tidigare i vår gjorde Sorro  med husse Järn spåret för att kunna gå vidare till Bronspåret. Nu siktar de säkert på nästa nivå.

5/5 I söndags den 3 maj blev "charly" Dowgri Debonair farfar och då föddes Fugato's Callisto " Liston" och Svarthögens Sivs valpar, allt gick bra och det blev två hanar och en tik. Alla valpar är tingade. 

5/5 I söndags den 3/5 på Örnsköldsviks BHK agility tävling så fixade "Nixon" Mel ArcticHusker Red sin tredje pinne i hoppklass två, så nu är det Hoppklass 3 som gäller. Grattis till er

9/2 Grattis till Åsa och Fugato's Callisto "Liston" Som igår tog reserv cert och blev 2a bästa hane i Norge för domare ??  Spanien. På bilden: Liston med sina fina rosetter

27/1 så föddes Divas och Charlys valpar , det blev fyra fina tjejer på kennel En'Båårdiz och alla växer och mår bra. En valp finns att tingas, av intresse så kontakta matte Diza på 070-2025389

6/1 På My Dog i Göteborg i dag så blev Fugato's Callisto 3a i Junkl och ett excellent. Domare var  Lisbeth Liljekvist Sverige

5/1 Fick en härlig hälsning från "Ester" Fugato's MeloDilba i Finland som är en mycket duktig jakt hund på b l a Rådjur, Hare och Mårdhund. I går hade Ester och husse en lyckad jakt dag i skogen.

På bilden: Ester med sitt Rådjur. Duktig liten Ester och tack till husse Tapani som låter henne göra det hon ät bäst på

Nyheter/ News 2014

13 /12 Fina resultat från Stora stockholm och domare Steve P Dean.
Charlys söner i juniorklass
Fugato's Callisto 2a junkl och excellent
Svarhögens Herr Gurka 4a i junkl och excellent
Sedan var det även debut för Fugato's Trollflöjt och han fick en 4e plavering i öppenklass med excellent.
Fugato's Do Re Minor startade i Agility  och han tog en 8e plats av 60 startande och en SM pinne blev det.

I Holland blev Charlys dotter Jump For Joy från kennel Borderranch, bästa Junior tik och därmed Holländsk Junior vinnare 2014.

25/11 Charly har haft fint dambesök i dag av "Diva" En'båårdiz Modesty Blaise.

12/10 i dag blev Siri Ch Fugato's Serenade Bir veteran på Skk Sundsvalls internationella utställ för domare turid H Stamnes från Norge

14/9 I går så tog Diana, Fugato's Melodiana och jag det sista kvalificerade loppet i Nybörjarklass / Rallylydnad. Så nu får vi börja att träna in momenten i Fortsättnings klass.

Nyheter/ News 2014

12/9 Grattis till "Liston" Fugato's Callisto och matte Åsa som blev bästa valp på Värmlands Bordern och Bim valp på Högbo bruk, skk utställning.

20/8 I söndags så gjorde vi, Älla och Diana var sitt kvalificerat lopp i rally lydnad, på Strömsunds BHK, domare Carina Norberg.
Nu har vi ett lopp till som vi ska fixa för att kunna flytta upp till fortsättning.

3/8 lite nyheter.

3/8 Rally lydnad. Grattis till Carina och "Charly" som gjorde sin första start i Avancerad klass och den blev ett  kvalificerad lopp.
Även Carina och "Sally" startade i mästare klass och även hon ett kvalificerat lopp.

2/8  Agility Grattis till Elisabeth och "Texas" som plockat sin första pinne i Agility.

26/7 Utställning i Skogås / Terrier klubben, där blev Fugato's Callisto "Liston" Bir valp 4-6 månader.
Och Fugato's Tosca "Älla" Ett Excellent i öppen klass.

20/7 Utställning i Askersund Skk. "Charly" Dowgri Debonair, Excellent i öppenklass och oplacerad.

19/7 Utställning i Köping Skk, "Charly" Excellent i öppenklass och en 3:e placering.

12/7 Utställning i Alfta Skk, Charly Excellent i öppenklass och en 1:a placering.
"Älla" Excellent i öppenklass och 4:e placering.


29/6 I går så startade Älla på sin första Rally lydnads tävling på Umeå BHK. Vi fick ett godkänt lopp på 75 p, men tyvärr så tabbade sig matte med att ta ett steg för mycket på momentet ligg, och det kostade oss 10 p, annars så hade vi haft ett riktigt bra lopp.

6/6 Grattis till Ulrika och "Rita" Fugato's De Re Mina som blev uppfyttade till Avancerad klass i Rally lydnad , och kan nu lägga till titeln RLNF

31/5 Årets Border 🙂
Grattis till Elisabeth och "Dennis" Fugato's Do Re Minor som knep BTS Klubbmästare titeln i Agility.
Och  "Siri" Fugato's Serenade blev bästa veteran tik med Hp.

26/5  Lördag den 17 / 5 så dundrade "Siri" Fugatos Serenade drygt 9 år med ett BIR och BIR veteran i Piteå Skk nationella utställning med 22 deltagande.
"Älla" Fugato's Tosca tog en 2a placering av fyra i unghundsklassen med Excellent.

8/5 I söndags den 4/5 så gjorde  Jexmo Mando Diao "Rasmus" debut i uställnings ringen ur "Chalys" Dowgri Debonairs första kull.
och resultatet blev lysande Bir-valp och Big-2, Grattis!

8/5 I lördags så gjorde Carina och "Charly" sitt andra kvalificerade rally lydnads lopp i forsättnings klass. Grattis till er.

27/4 Nu är Charly och Sohvies valpar födda i Finland hos kennel Mel Arctic och fem valpar, tre pojkar och två tjejer föddes den 24/4

28/3 Glädjande nyheter från Finland, nu är det konstaterat att "vi" väntar valpar hos kennel Mel Arctic i slutet på April.

13/3 Nu är Charlys valpar i Tyskland födda på kennel Borderranch.

Furby  födde två hanar och tre tikar den 9/3 alla grizzle and tan.

Beauty födde tre hanar och fyra tikar den 12/3 alla grizzle and tan. 


9/3 Grattis till Carina och "Charly" som i dag vann fortsättnings klassen  i rally lydnad på Dannero med 96 poäng av 100.

2/3 I natt föddes "Charlys" tredje kull, och den hos kennel Svarthögens. Fyra stycken små killar och alla grizzle and tan, röda och fina, och mamma till valparna är Svarthögens Siv "Sivan".

22/2 I dag har "Charly" haft tjej besök från vårt grannland Finland, "Sohvi" 

Fi Uch Mel Arctic Wild Pansy. Så nu håller vi tummarna igen, och att vi får se små Charly barn i födas i Finland hos kennel Mel Arctic.

15/1 Ett jätte stort grattis till Elisabeth o "Dennis" Fugato's Do Re Minor, som kvalat in med sitt lag till Agility SM, Och som går av stapeln i Sollefteå i Juni. 

9/1 "Charly" har nu haft fint tjej besök under några dagar från Tyskland och kennel Borderranch, så nu hoppas vi på allt går bra och att nya små valpar kommer att födas i början på mars.

1/1 På Nyårsdagen föddes "Chalys" Dowgri Debonair första valpar hos kennel Jexmo. 5 fina killar och alla grizzle och mamma till valparna är Gibas Blue Jive.

Nyheter 2013

27/12 så hade "Charly" date med Svarthögens Siv "Sivan". Mer info finns på Svarthögens hemsida.

18/11 Stort Grattis till Pia o Limbo som nu har nu två titlar i rallylydnad.

RLD F RLD N Fugato's Limbo Rock.

Och Carina med "Charly" RLD N Dowgri Deboanair.  

12/11 Nu håller vi tummarna att Charlys första fästmö Jive är dräktig och att vi får se nya små valpar i början av 2014.

21/10 Den 16/10 födddes "Nixons" Mel Arctic Husker Red, första kull, med Adils Fru Märtha. Det blev 4 pojkar och två flickor, varav en är blå. Valparna finns i älvsbyn hos kennel Border Fialis

13/10 Skk Sundsvall, domare Monica Vikner stafberg

Ch fugato's Serenade exl och Ck. Bim veteran

Ch fugato's Do Re mina exl o Ck, 2:a i chkl

12/10 Terrierklubben Sundsvall. domare Barbara Ruth Smith.

Ch Fugato's Serenade, exl och Ck Bim veteran

Ch Fugato's Do Re Mina Exl 3:a chkl

Fugato's Titus Very Good

14/9 Grattis till matte Carina med vår "Charly" Dowgri Debonair som tog sitt tredje kvalificerade lopp i rally lydnad i dag i på Sundsvall BHK med 92 p, och är nu uppflyttningsklar till fortsättningsklass.

8/9 Högbo Int uställning. "Diana" Fugato's Melodiana 1:a i öppenkl med ck och  reserv cert och 4:e bästa tik
På bilden tv, Diana.

7/9 GästrikeBordern,
"Älla" Fugato's Tosca 2:a unghkl med Hp och föll på målsnöret och blev 6:e bästa tik.
"Torsten" Fugato's Titus på sin första utställning med en 3:e placering i unghkl.
Skötte sig så fint på premiären.

31/8 Grattis till Bir vinnande hund på Värmlandsbordern.
Stormbreaker Colin Firth "Dennis"  efter Fugato's Melodiva o Steffex Euros Loti.
5:e bästa hane blev Nuch Fugato's Soul On Top.
Fugato's Do Re Minor o Fugato's Trollflöjt placerade sig inte i bästa hane men båda fick HP.

31/8 Rallylydnad i Västra Medelpad där Ulrika med Fugato's Do Re Mina "Rita" gjorde sitt första lopp i forsättningsklass med ett kvalificerat lopp. Grattis!

19/8 helgens resultat.

"Charly" Dowgri Debonair

Skk Eskilstuna excellent o 2.a bästa unghund

Skk Norrköping excellent med ck och 2.a bästa unghund.

Svarhögens Siv

Skk Norrköping  excellent med ck och 1,a i öppenklass.

Fugato's Do Re Mira.

Skk Överkalix excellent med Ck 4:e bästa tik

Mel Arctic Husker Red " Nixon"

Skk Överkalix, excellent med ck o 3:e bästa hane

Resultat rallylydnad Fagersta

Stort Grattis till Carina o Sally som i går tog sitt tredje kval lopp i mästar klass i Rally lydnad så nu kan hon titulera sig Rally mästare.

Och titlarna är nu RLD N RLD F RLD A RLD M Fugato's Long Tall Sally.

10/8 Grattis Malin med "Sally" Fugato's Long Tall Sally som tog en första plats i och en pinne i Agility 2 i Strömsund.

20/7 i Finland / Torneå tog "Nixon" Mel Arctic Husker Red o matte Katarina en 3:a bästa hane placering med reserv- cert.
Domare: Tapio Ranta

7/7  Officiell Rally lydnad på Timrå BHK med fina resultat i nybörjarklass.
"Rita" Fugato's Do Re Mina o Ulrika 97 p och blev då uppflyttningsklar.
"Charly" Dowgri Debonair o Carina 96 p och sitt andra kvalificerade lopp.
"Diana" Fugato's Melodiana o jag debuterade med 74 p och ett kvalificerat lopp.

7/7 "Nixon" Mel Arctic Husker Red tog sitt andra cert och bev 2.a bästa hane i på Skk utställning i Piteå.

5/7 Rallylydnad i Piteå BHK.
"Sally" Fugato's Long Tall Sally o Carina, gjorde sitt andra  kvalificerade lopp i Mästarklass. Stort Grattis ! Och nu väntar vi på när våra första mästar i Rally lydnad kommer. Hejja Sally o Carina nu är det nära.

22/6 Vår fina lille kille "Nixon" Mel Arctic Husker Red blev 3:e bästa hane i Finland / Rovaniemi på Finska kennelklubbens internationella utställning. Grattis till matte Katarina.

16/6 Grattis till matte Elke o "Robban" Fugato's Trubadur som blev 4.e bästa hane på Östgöta Bordern för domare Anna-Karin Bergh.

16/6 Fina resultat i Vännäs SKK internationella. Domare Dodo Sandahl.

"Charly" Dowgri Debonair excellent, Ck och 4:e Bästa hane

"Siri" Fugato's Serenade Bir veteran med Ck och BIS 2

som i helgen gjorde debut i utställnings ringen med handler Anna, för domare Pirjo Hjelm där hon för dagen ett Very Good.

Annars till vardags är Esteri en mycket duktig jägare på Mårdhund och hare med husse Tapani.  

10/6 Rapporter från Finland och Fugato's Melodilona "Esteri"

På bilden visar Esteri upp sig i jätte fin kondition och sitt fina steg med handler Anna.

1/6 Årets Border
"Texas" Fugato's Trollflöjt 5:e bästa junior hane
"Siri" Fugato's Serenade 4:e bästa Veteran
"Ozzy" Fugato's Deciso 4:e bästa still Going Strong.
"Rita" Fugato's Do Re Mina 3:a i Agility Novis klass
"Dennis" Fugato's Do Re Miro 5:a i Agility KM

På Bilden: Fugato's Trollflöjt e: Irton Top Secret - Kyscafter Last But Not Least.

26/5 Utställningresultat från Piteå Tek
"Charly" Dowgri Debonair Bästa junior hane, excellent o CK
"Dixie" Kyscafter last But Not Least, Reserv cert o 2:a Bästa tik.

19/5 Utställnings resultat från Piteå Skk.
"Charly" Dowgri Debonair Excellent och bästa junior
"Älla" Fugato's Tosca Excellent och 2:a i junklass
"Dixie" Kyscafter Last But Not Least Excellent i öppenklass

5/5 Grattis till mina duktiga ägare till "mina hundar"
Rallylydnad i Nordmaling och debut för lille killen "Charly" Dowgri Debonair med  matte Carina tog sitt första godkända lopp.
"Rita" Fugato's Do Re Mina som tog sitt andra godkända lopp med matte Ulrika.
Och Pia o "Limbo" Fugato's Limbo Rock som ännu en gjorde ett godkänt lopp och är då uppflyttningsklar till fortsättnings klass.

14/4 Grattis till Carina o "Sally" Fugato's Long Tall Sally som debuterade i dag i mästarklassen i rallylydnad med ett godkänt lopp, ni är kanon.

31/3 Premiär för ungdomarna på Skk utställning i Kista i går, domare var Göran Bodegård. "Charly" Dowgri Debonair Excellent och tvåa i junkl, inga ck delades ut i klassen. "Älla" Fugato's Tosca fick nöja sig med ett Very Good, behöver mer ringträning, dock blev hon blev tvåa i klassen av tre.

På bilden: Charly in action.


23/3 I dag var vi på Golden Retriver klubbens "Open show" för alla rase och det gick ju galant för mina små. Älla var det premär för och hon blev BIM och Charly tog BIR och blev även grupp vinnare, tyvärr kunde vi inte stanna till BIS, hade ju vart spännande och se. Här en bild på stiliga killen Dowgri Debonair "Charly"

24 /2 Stort Grattis till "Dennis" Fugato's Do Re Minor med matte Elisabeth som plockade hem sin första SM pinne i agility small.

Och Grattis till "Sonja" Fugato's Do Re Mira med matte Eva som i helgen plockat hem 3 pinnar i agility o hopp.

10/2 Stort Grattis till "Sally" Fugato's Long Tall Sally med matte carina som nu blev uppflyttad till mästarklass i rallylydnad.

9/2 Premiär för "Rita" Fugatos Do Re Mina o matte Ulrika i rally lydnad och det gick med glans, ett Gk lopp Grattis
"Limbo" Fugato's Limbo Rock med matte Pia gjorde ännu ett gk lopp i nybörjarklass Grattis.

Nyheter 2012

11/11 Grattis till kennel Stormbreaker som i dag visade Fugato's Melodivas dotter, Cindy Crawford "Siri" på Malmö valpshow som blev 2:a med HP i klassen 4-6 mån, även hennes bror Clint Eastwood blev 2:a med HP.

11/11 Grattis till Fugato's Tristan "Sorro" med husse som blev Bir valp o Bis 3 på Svenska Hundklubens utställning i Surahammar i går.
Bilden på Sorro är sedan tidigare i höst.

1-2/9 Stort Grattis till Malin o "Sally" F Long Tall Sally som plockade hem tre pinnar i Agility klass i Östersund, med en 1:a placering och två 2:a placeringar, varav en pinne i Agility klass 2.

8/8 Nytt Grattis till Eva o Sonja som i helgen i Byske, plockade hem  uppflyttning i Agility o Hopp klass. till klass 2. Bra jobbat.

4/8 Grattis till Eva o "Sonja", Fugato's Do Re Mira som tog sitt andra Cert och blev andra bästa tik  i Kalix på Skk i dag.

Och i Östersund Tek så tog Svarthögens Siv sitt första cert och blev andra bästa tik. Sivans föräldrar är SE Uch Fugato's Do Re Mina o SE Uch Klettermusens Ässä Tässä. Grattis till matte Ulrika

.

14/7 Utställning i Piteå SKK. "Rita" Fugato's Do Re Mina tog sittt tredje cert, blev Champion, blev BIM och hon tog även sitt andra CACIB i sverige så nu får vi se om det blir norge nästa.
Vår junior kille Mel Arctic Husker Red fick Ck och placerade sig som 4:e bästa hane, Vilken dag. grattis till matte Ulrika o Katarina.

14/7 Grattis yill Matte Pia o Limbo Fugato's Limbo Rock som gjorde sitt tredke raka GK lopp i rallylydnad på Härnösands BHK.

14/7 Grattis till Matte Ena o "Sonja" Fugato's Do RE Mira som har fixat Gk anlags prov i viltspår, nu blir det öppen klass spår framöver.


1/7 I dag tog vår finske junior kille, Mel Arctic Husker Red "Nixon" sitt första cert i Gällivare och blev 2:BH på sin premiär utställning bara 11 månader.
Grattis till matte Katarina.

29/6 Nu äntligen är han här, vår nya kille Dowgri Debonair "Charly". Charly kommer från Cornwall i England.

Welcome to sweden "Charly" Dowgri Debonair. And a big thanks to his breeder Trudy Baird who has did this possible to have him.
Charlys parents is
sire: GBCH Rexlands Cock Robin. dame: Cornish Made By Dowgri

8/6 glädjande nyheter från kennel Stormbreaker i skåne. Lilla "Lexie" Fugato's Melodiva är nu bekräftat att hon väntar valpar med Steffex Euros Loti i början av Juli

28/5 Ett Jätte stort Grattis till Carina med "Rally Sally" Fugato's Long Tall Sally och även med "Pepsi" Mittlespitz som i helgen blev uppflyttad i rally lydnad till klass Avancerad.
Och även till Pia o Limpan Fugato's Limbo Rock som som gjorde sitt andra godkända lopp i klass nybörjare. Tävlingarna gick i Nordmaling.

26/5
Äntligen, som vi väntat. Den 24/5 så föddes 4 pojkar och 2 tikar, en pojke är blue and tan, resten grizzle. Alla mår bra. Bilder kommer.

20/5 Grattis till Eva o "Sonja" Fugato's Do Re Mira som plockade hem två pinnar i Hopp Agility i Skellefteå. Så nu är de uppflyttade till klass 2 🙂

19/5 SKK i Piteå. Grattis till Gluntens Isac, son till SE Uch Fugato's Tempo, som tog sitt första cert i hleg. Nu har tre ur den kullen plockat cert, varav Isolde är Se Uch. 🙂

5/5 Terrierklubbs utställning i Piteå i dag. Reserv Cert och 3:e bästa tik blev Fugato's Do Re Mira "Sonja" Och Gluntens Isolde tog cert o championat som är dotter till Se Uch Fugato's Tempo. Grattis. 🙂

15/4 Utställning i Sundsvall i dag och Terrierklubben så debuterade "Figge" SE Uch Fugato's Tempo som veteran fick en kanon kritik och excellent med Ck och bästa veteran.Domare Birgitta Hasselgren.
I går lördag så körde syskonen Fugato's Long Tall Sally och Limbo Rock rallylydnad. Limbo i nybörjraklass med ett godkänt lopp och Sally i forsättningsklass med godkänt lopp. Grattis.
Och på lördagens utsällning på SKK i Sundsvall så blev "Ritas" F Do Re Mina dotter Svarthögens Siv 4:e bästa tik. Stort Grattis till alla 🙂

14/4 Nu är datum bokat för årets kennel träff. Den 28 /7 så träffas vi på Härnösands BHK för umgänge och aktiviteter.
Även Svarthögens Borderterrier är välkommna att deltaga.
Mer information och inbjudan kommer här framöver. Håll utkik.

24/3 Ny parning. "Dixie" Kyscafter Last But Not Least är nu parad med "Logan" Irton Top Secret. Se mer under valpar.

10 /3 Vår engelska tik "Dixie" Kyscafter Last But Not Least har nu börjat löpa så hon kommer att paras med den engelska hanen Irton Top Secret "Logan" .
Mer info kommer.

Nyheter / News 2011

20/2 Här händer inte mycket just nu, mer än att vi väntar på löp. Och jag väntar också med datum för kennel träffens tills löpen kommit i gång.
Så håll till godo 🙂


13/12
Nu planeras en ny kennelträff under sommaren 2012. Plats och tid är ännu inte bestämt. 
Ni får jätte gärna komma med ide'er på vad vi ska pyssla med. Jag kommer att göra en egen sida här på hemsidan med  information om träffen, så håll utkik.

12/11 Stort Grattis till Catarina o "Lexie" Fugato's Melodiva som i dag gjort ett godkänt anlagsprov i viltspår genom SSRK i skåne. På bilden Katarina o Lexie

26/10 Stort Grattis till Pia och F Limbo Rock som har i dag gjort ett godkänt anlags prov i viltspår genom Norra taxklubben, domare Arne Söderberg.

14/10 Ännu flera härliga resultat från våra aktiva och duktiga valpköpare, och den här gången är det ett Stort Grattis till Eva o "Sonja" Fugato's Do Re Mira som blev klubbmästare i agility, klass small på Skellefteå BHK den 1 - 2 oktober

12/10 I söndags blev "Siri" mormor till två guldklimpar hos kennel Svarthögens.
Och mamma "Rita" sköter de små examplariskt.

10 /10 Stort grattis till Carina o Fugato's Long Tall Sally som efter tre raka godkända lopp i rally lydnad blivit uppfyttad till klass två i Undrom den 2/10  :-).

Många fina Borderterrier fick jag känna och klämma på, i lördags när Gästrike Bordern gick av stapeln utanföre Gävle, i ett härligt höstväder med sol.

Mina två vinnare blev Bim och bästa hane, Akimbo's Batman och Bir och bästa tik Ch Jexmo Furia, två mycket fina representanter för rasen.

20/9

En jätte trevlig och rolig helg blev det i Högbo och på Gästrike Bordern på Lördag eftermiddag. "Dianas" syster F MeloDilba eller "Doris", kom så vi fick träffas. En härligt go liten tjej, lugn och cool och genomtrevlig hela hon. Dilba var även med på utställningen men fick då en bedömmning av Jessica Bergh efter Gästrike Bordern. Doris fick en fin kritik med ett HP.

20/9

18/9 Bilder kommer från Gästrike bordern

18/9 Resultat från helgens utställning i Högbo. Lördag Tek, domare Bengt Nilsson.
Kyscafter Last Bust Not Least "Dixie" Excellent o CK i Unghkl
Söndag SKK, Excellent i öppenkl
F Do Re Minas dotter, Svarthögens Siv fick excellent och Ck båda dagarna.

18/9I helgen tog F Long Tall Sally "Sally" sista pinen i Agility klass ett small, och är nu uppe i klass två. Grattis till matte Malin som styrde rätt i loppet. Bra jobbat.

11/9 Fugato's Melodiva fick i dag Excellent och blev 2:a i Unghkl på SKK i Sofiero. Grattis.

10/9 I dag debuterade Carina o "Sally" Fugato's Long Tall Sally med sin första off Rallylydnads tävling i Sollefteå. De gjorde två GK rundor med bla en 8:e plac. Grattis!
Här kan du läsa mer om


6/9 Grattis till Malin o "Sally" Fugato's Long Tall Sally som plockade hem en pinne i Agility klass i Östersund i helgen.

Vi hälsar nu vårt lilla nystillskott Välkommen till sverige.

Mel Arctic Husker Red

"Nixon".

"Nixon samägs och bor hos Katarina Ylitalo med familj. Mel Arctic Husker Red är e: FI Uch Mel Arctic Hockeycoach och u: Sub Terram Out Of The Blue.

3/9

Now we can proudly say Welcome to our little male Mel Arctic Husker Red, "Nixon". Nixon part owns and living with my friend Katarina and her family and his grandfather C.I.B Nord Uch LP 2 Fugato's Deciso. Nixons parents is FI Uch Mel Arctic Hockey Coach and Sub Terram Out Of The Blue.

27/9 Grattis till  Fugato's Soul On Top, "Egons" son Hailees John Lennon "Sixten" som blev BIR-Valp på Värmlands Bordern, domare var A-K Bergh kennel Rabalder.

23/8 Grattis! till Katarina o "Ozzy" som i helgen plockade två pinnar och  gick upp till hoppklass 3 och tog även i pinne i Agility klass 2.

13/8 Terrierklubben i Piteå, Domare Ulla Lethenström. "Dixie" Kyscafter Last But Not Least tog sitt andra Reserv Cert och blev 2:a bästa tik.
"Sonja" Fugato's Do Re Mira blev 4:e bästa tik.

8/8 Grattis till Eva o "Sonja" Fugato's Do Re Mira som plockade hem två pinnar i helgen i Drängsmark, i Hopp o Agility klass, small.

8/8 Svenstavik SKK Internationella blev "Dixie" Kyscafter Last But Not Least 2:a bästa tik med Reserv Cert o Reserv Cacib. Domare var Göran Bodegå13/8rd.
Och Fugato's Do Re Minas dotter Svarthögens Siv blev 3:e bästa tik./

Grattis till Åsa o "Melker" Fugato's Melodii som i dag på Tek i Vålberg fick Excellent o CK, och bästa juniorhane.

På bilden Melker

.

5/7   "Dennis" Fugato's Do Re Minor med matte har tilldelats kennel Fugato's HP, som ett mycket duktigt ekipage på agility plan, och som nu tävlar i small klass 3. Dennis har även Ck på utställning. Grattis från oss 😀 På bilden "Dennis" med sitt HP.

24/7.  Utställning i Köping Skk internationella. "Dixie" Kyscafter Last But Not Least Bästa Unghunds tik med CK och "Rita" som nu väntar på sitt 3:e cert blev 3:a i Öppenkl med Ck. Domare Barbara R Smith.

29/6 I dag i 23 gr värme så gjorde "Sally" Fugato's Long Tall Sally ett godkänt anlgas prov i viltspår. Domare var Alf Olsson Norra Taxklubben. Grattis till Carina o Sally.

27/6 Så gjorde "Siri" Fugato's Serenade ett godkänt anlags prov i viltspår. Varmt o torrt var det men det gick jätte bra. Spåret gjorde vi genom Norra Taxklubben och domare var Arne Söderberg.

26/6 I går den 25/6 i Rovaniemi så tog Fugato's Decio "Ozzys" son, Mel Arctic Ice Guy sitt tredje cert, BIR o Cacib och där med FI Uch. Domare Marja Talvitie från finland.
Ice Guy är nu den tredje i den här kullen hos Mel Arctic med "Ozzy" o "Wanda" som föräldrar som blivit champion 🙂.

11/6. Vännäs Skk int, Domare Cindy Pettersson.

Bim Cert, bästa tik o Cacib F Do Re Mina " Rita"

Excellent: F Limbo Rock, F Do RE Mira, F Melodiana.

2:a bästa tik blev SE Uch Tempos dotter Gluntens Isolde "Kajsa"

31/5 "Dixie" Kyscafter Last But Not Least klarade ett godkänt anlagsprov i viltspår. domare Arne Söderberg NTK.

Agilityresultat.

15/5 Jätte Grattis till "Dennis" F Do Re Minor och matte Elisabeth som fixade en uppflyttning till Hoppklass 3 i Fagersta  

23 /5 Och ett stort Grattis till syrran "Sonja" F Do Re Mira o Eva som plockade en pinne i hoppklass i Skellefteå.

Tack till alla som ställer upp på tävlingsbanan och utställnings ringen, kram till er.

Resultat från Piteå o Årets Border

21/5 Piteå Skk, domare Ann-Marie Doppel ?? Österrike
Fugato's Melodiana

Excellent

. Very Good

Fugato's Limbo Rock

SE Uch Fugato's Samba Caramba

Excellent Ck

Excellent Ck

Fugato's Do Re Mira

Fugato's Do Re Mina

Excellent Ck

Excellent

Kyscafter last But Not Least

Gluntens Isak,son till SE Uch Fugato's Tempo blev 3:e Bästa hane

Svarthögens Siv, dotter till Fugato's Do Re Mina blev 4:e bästa tik

.

Årets Border den 14 /5
Väntar på många finna foton som jag kommer att lägga ut så snart de
kommer

"Dixie" Kyscafter Last But Not Least blev Bästa Unghund.

"Egon" 4:e Bästa Champion hane.

20/2 Fugato's Do Re Mira "Sonja" fick ett excellent och blev 2.a bästa tik i Harstad på NKK Int. Domare var Nina karlsdotter.

25/2 Grattis till Chatarina o "Lexi" F Melodiva som blev BIM på Inoff utställning i dag.

6/2 I dag gjorde "Melker" debut som nyss fyllda 9 månader i utställningsringen i Norge med ett Very Good enl det nya bedömmnings systemet.  Grattis!

6/2 Grattis Elisabeth o "Dennis" till en ny pinne i Hoppklass 2, i agility. I Linköping i går.

4/2 Grattis till Elisabeth o "Dennis" som blev 9:e vinstrikaste Agilityterrier 2010.

7/1 Stort GRATTIS till "Dennis" och Elisabeth som nu plockade tredje pinnen i Agility klass 2 och är nu uppflyttade klass 3.

2/1 Grattis till Elisabeth o "Dennis" Fugato's Do Re Minor som blev årets Agility hund 2010 alla storlekar på Kristinehamns BHK.

Nyheter/ News 2010

6/11 Grattis till våra barnbarn som vart på valputställning i dag i Östersund.
F Do Re Mina "Ritas" dotter Svarthögens Siv blev Bir 6-9 månader och även Big-1 och avslutade dagen som BIS 2:a för domare Patric Ragnarsson.
F Tempo "Figges" son Gluntens Isocrates blev då BIM i samma klass. Grattis.

24/10. I går lördag så var Fugato's Melodii "Melker"på valpuställning där han blev BIM, BIR blev Hagbords Pandora. Grattis. bild finns i gästboken som matte Åsa skickat.

16/10 Fugato's Melodiana "Diana" Bir o Big 4:a valp i dag på SSRK:s inoff utställning i Örnsköldsvik, domare Lena Hägglund.

Och i Skåne så blev Fugato's Melodiva "Lexi" Bir- valp för Ann Rhode. Grattis till matte Chatarina kennel Stormbreaker

På bilden Diana.

3/10 Grattis till Malin o F Long Tall sally "Sally" som i dag plockade hem sin första pinne i Hoppklass 1, small och en 2:a plats i Umeå.

På bilden, Malin o Sally i slalomet från tävlingarna i Örnsköldsvik.

26/9 Grattis till Dennis o matte Elisabeth som plockade hem två pinnar i helgen, i både Agility 2 och Hopp 2. i Kumla. 🤩

23/9 Grattis på 1 årsdagen vår lilla prinsessa "Dixie" Kyscafter Last But Not Least. Tänk så fort tiden har gått sedan du kom.

På bilden Dixie 11 månader

Congratulation on your first birthday "Dixie" our princess, Kyscafter Last But Not Least. The time has gone so fast since you came. On the picture Dixie 11 month

20/9 Grattis igen till "Dennis" och matte Elisabeth som plockade hem en pinne i  agility klass 2 i helgen

.

13/9 Grattis till "Dennis" F Do Re Minor och matte Elisabeth som nu är uppflyttad till Agility klass 2

18/8 Vilken utställning haft vi haft i helgen.

What a wonderful show weekend we have had

14/8 Skellefteå Terrierklubb tog "Rita" Fugato's Do Re Mina, Cert o BIM för Tinna Grubbe, Danmark, kennel Borderhouse.
Ritas dotter svarthögens Siv blev Bim valp 4-6 mån. och "Figge" Such Fugato's Tempos son, Gluntens Isak blev Bir valp 6-9 måm och Best In Show.
På Söndag så ställdes "Dixie" kyscafter last But Not Least i Askersund för Bengt Nilsson  och hon plockade på nytt hen ett CK i junior klass.

16/9 Grattis till matte Stina o "Lambert" F Lambert Walk, som nu är uppflyttad till Agility till klass 2

On Saturday took Fugato's Do Re Mina her first CC and BOS in Skellefteå for Tinna Grubbe, Denmark. Breeder name Borderhouse.
And in Askersund took "Dixie" Kyscafter last But Not Least, again a Ck in Juniorklass for Bengt Nilsson Sweden.
På bilden. Bim Fugato's Do Re Mina o Bir Tisalia CK One.
On The Picture BOS Fugato's Do Re Mina and BOB Tisalia CK ONe.
Foto M Lindström

31/7 Resultat från Köping den 25/7
"Dixie" Kyscafter Last But Not Least 1:a Junkl med Ck av 6 stycken.
Domare Michael Forte , Irland. På bilden "Dixie"
"Dixie" Kyscafter Last But Not Least Best junior bitch of six with Ck.
Judge: Michale Forte Irland.

Resultat från Våler i Norge den 25/7
Trienatlis Eloise "Isa" cert o  Bir och NUCH. 
Isa är dotter till Nuch fugato's Soul On Top, "Egon"

18/7 Grattis till Elisabeth o "Dennis" F Do Re Minor som i dag plockade hem sin andra pinne i Agility klass 1, på Bergslags veckan.

18/7 Resultat Alfta den 17/7, Premiär för "Dixie" Kyscafter last But Not Least blev 2:a i junkl med  HP av fyra.  Och "SAlly" F Long Tall Sally blev 2:a i Öppen kl med CK av åtta. Domare Leif Ragnar Hjort Norge.
Norrlandsbordern 17 /7 så gick "Sonja" nästan upp i topp och blev 2:a bästa tik. Grattis Eva. Domare Håkan Axen kennel Axbor.
Bilder kommer

11/7. Grattis till BIR i dag i Gällivare int. "Sonja" Fugato's Do Re Mira tog cert, BIR o Cacib, och pappa "Ozzy" C.I.B Norduch LP 2 Fugato's Deciso, bästa veteran och 2:a Bästa hane.

26/6 Ny bild på vår nya Champion F Samba Caramba, på start sidan och på sidan Resultat/ Champions.

20/6. Grattis till kennel Mel Arctic i finland som i går i Rovaniemi internationella tog Cert, Cacib o Bir med M Iceguy, son till C.I.B Lp2 Nord Uch Fugato's Deciso. Grattis Arja, och Bim gick till Markulis Rouge Royal, Grattis Marie.

Grattis till Katarina och "Ozzy" Fugato's Deciso som nu avslutat en kurs i Rallylydnad och som första tävling vinner med höga poäng, 95 av 100. Rallylydnad är ännu inte en officiell tävlingsgren i sverige men kommer att bli det nästa år.

12/6 Äntligen! I dag blev vår "Caramba" Fugato's Samba Caramba Svensk Utställnings Champion och 2:a Bästa tik i Vännäs SKK nationella. Domare Petter Fodstad från Norge. "Dixie" Kyscafter Last But Not Least Bim valp. Och "Limbo" Fugato's Limbo Rock 5:e  Bästa hane.
Och Bästa uppfödargrupp blev också med HP. Ingen finaltävling stannade vi på.
På Fotot! Carmaba på bordet som inspekteras av domare Petter Fodstad.

10/6

Rally går ut på att ha kontroll på sin hund och utföra olika moment vid skyltarna som finns på banan. De hade 3 minuter på oss att gå banan och då var det 14 skyltar (moment) Om två ekipage hamnar på samma poäng är det snabbast tid som räknas.

6/6 Stort Grattis till Elisabeth o "Dennis" Fugato's Do Re Minor som i dag i Forshaga blev Distrikst mästare, i Agility, klass small. På bilden, Dennis i action.

30/5 Grattis till Åsa och "Egon" No Usch Fugato's Soul On Top som blev 3:e Bästa hane i Eskilstuna för Hans Almgren. Även denna gången så var det nära för sitt cert för att få sitt Svenska championat.

16/5 I går så gjorde vi årets utställnings premiär i Piteå Skk nat, och Fugato's Limbo Rock började där han slutade i höstas som 4:e bästa hane, och det får man se som en bra början. Grattis till matte Pia. Domare var Benny Blid von Schedvin. Lilla "Sonja" Fugato's Do Re Mira tog en 4:e plats i öppen klass av 7

9/5 Grattis Trientalis Elis, son till Nuch Fugato's Soul On Top som i dag blev No Uch och Bim i Norge, Bir blev Trientalis Asta
Stort Grattis.
 
29/4  Grattis till  Fugato's Deciso "Ozzys" son Mel Arctic Iceshot "Totti" som nu kan titulera sig SE AGCh, SAg(hopp)CH Fi AGCh. Och som även blev 3:e vinstrikaste Agility Border i Finland. GRATTIS.

Congratulation to Fugato's Deciso "Ozzys" son Mel Arctic Iceshot "Totti" as now  got three new Agility titels, Swedish AGCh, Svedish Ag (jump) Ch and Finnish Ag Ch. And he has also been 2009, 3:e most winning Agility Border in Finland

17/4 Nu finns länken till Blogg sidan på Starsidan. Den gamla dagboken ligger kvar ännu ett tag men kommer inte att uppdateras.

10/4 I onsdags så födde "Rita" Fugato's Do Re Mina sin valpar. En pojke ( blue and tan )  och Två flickor ( grizzle and tan ) Pappa till valparna är SE Ch Klettermusens Ässä Tässä. Mer info finns hos kennel Svarthögens.

Fugato's Do Re Mina "Rita" and SE Ch Klettermusens Ässä Tässä "Bisses" pups are now born. One boy and two girls.

 31/3 Stort Grattis till Stina o "Lambert", Fugato's Lambert Walk som i söndags plockade hem två pinnar och två första placeringar i Hoppklass/Agility i Nordmaling. Vilken Debut. På bilden: Lambert med sina rosetter

21/3 I går den 20 mars så fyllde den senaste kullen 2 år. Garttis till F Limbo Rock, Lambert Walk, Long Tall Sally, Lady Madonna o Little Honda. Hoppas ni fick en trevlig dag med era familjer.

Siri" Fugatos Serenade är parad med "Milton" Badgerbeck Pickpocket.

28/2 "

        Mer kommer på valpsidan.

"Siri" Fugato's Serenade is mated with Badgerbeck Pickpocket
                                                                         

28 / 2 Ny bild på Dixie på hennes sida

New picture at Dixies page

9/2 Nu är "Rita" Fugato's Do Re Mina parad, se mer under valpar

Now is Fugato's Do Re Mina mated with Klettermusens Ässä Tässä

8/2 Grattis till Peter o Dagny som på fredag får ta emot "bucklan" som vinnare i klass small  i Agility Pokalen 2009, på Härnsösands brukshundsklubb. Hurra Hurra hurra.

På bilden Peter o Dagny i action

5/2 Grattis till matte Elisabeth och "Dennis" Fugato's Do Re Minor som blev 12:a på Årets Agility Terrier small med 38 poäng. Det var deras första säsong på tävlingsbanan.

På bilden: Dennis in Action

2/2 på startsidan finns nu längst ner på sidan en länk till Borderterrier resultat.

31/1 Nu har vår "Egon" Nuch Fugato's Soul On Top fått sin fjärde cert avkomma Borderkanalens Irma Vilma i Skedsmo i Norge i går, och då har Egon cert barn i alla sina tre kullar. Varav tre står för sitt championat. grattis till ägaren till Irma Vilma och även till Egons ägare Åsa.

Now is "Egon" Fugato's Soul On Top father to his fourth CC offspring in three litters. And congratulation to Borderkanalens Irma Wilma who is got it yesterday in Norway and also to Egons owner Åsa

30/1 Ny bild på Dixie 4 månader på hennes sida

New picture at Dixie 4 month on her side

17/1 Grattis till matte Åsa som i dag tog sitt andra cert på Trientalis Elis, son till Fugato's Soul On Top "Egon". Så nu har de båda syskonen Elis o Eloise sina två cert så nu väntar vi på det tredje sedan de fyllt två år för att bli Nuch.

Congratulation to Åsa and Trientalis Elis, son of Nuch Fugato's Soul On Top, who got his second CC i Norway today

13/1 I dag så kom äntligen "Siris" fjärde titel med post från Bryssel med ett gokänt Internationellt utställningschampionat. så nu så  har hon titlarna C.I.B Nuch Fiuch Such Fugato's Serenade.

Now have "Siri" gotten her fourth title, and it came from Bryssel today, so now she is C.I.B Nuch Fiuch Such Fugato's Sernade

10/1 Ännu ett Grattis till Elisabeth och "Dennis" på My Dog, som i dag var ännu närmare, de blev 2:a med CK i öppenklass och slutade precis utanför målsnöret. 6:e bästa hane för rasspecialisten Ronnie Erwing kennel Dandyhow, England. Med drygt 50 anmälda. Och han delade bara ut 6 ck bland hanarna. Mycket bra jobbat.

Congratulation to Elisabeth and "Dennis" Fugato's Do Re Minor as this day got a reserv CC from Ronnie Erwing UK, at My Dog in Gothenburg.

9/1 Stort Grattis till Elisabeth o "Dennis" Fugato's Do Re Minor som blev 2:a i öppenklass på My Dog i Göteborg med CK i dag.

9/1


3/1 Resume' för 2009 
     Will be in English soon.

31/12 Några nya bilder på "Dixie" på hennes sida.
Some new pictutes at Dixie on her side.

Nyheter 2009

ag vill önska er alla Gott Nytt År, och ett stort tack till er alla som bidrar med  nyheter, framgångar och händelser med era hundar till hemsidan.
En summering av året 2009 kommer senare från en glad och nöjd uppfödare.

30/12 J

Viltspår championat och fick då sin tredje championat titel utöver sina Nuch och Such.

. Och med det så hon vår 3:e Viltspårchampion. Mycket bra jobbat Eva o Salsa.

23/11 Malte i nygammal version och med matte Anette utför civil olydnad

22/11. Nytt på hemsidan nu är man kan lämna ett ben på den sida man tycker om, och även lägga en liten kommentar om man vill.

28/10

Nytt Championat!

Stort Grattis till matte

Eva och Fugato's Salsa Magic

som i dag tog sitt

Roliga hyheter från Terrier klubben. Slutresulten för 2009 års vinstrikaste uppfödare är klara efter Södertälje utställningen. Och vi tog en 4:e plats, Tack alla ni som gjort det möjligt.

Great news from the Swedish Terrier club, because we have been the 4:e most winning Terrier breeder. Thanks to all

who have done that possible.

21/10

Och här är hela resultat listan. Grattis till alla.

Plac

Kennel

Uppfödare

Ras

Poäng

1

Elillott's

Charlotta Jacobsson

Yorkshire

50

2

Cameron

Heléne Hulthén & Maria Söderkvist

ISCWT

47

3

Kronsäter's

Rosemary Åsberg

Staffordshire Bull

17

4

Fugato's

Mari Frisk

Border

15

5

Guldkvistens

Susanne Markström

ISCWT

12

6

Hofva’s

Jenny-Anne Hofverberg

Airedale

11


Jaskarin

S Reiman-Walldén, M Walldén

Australisk

11

8

Bombax

C-G Stafberg M Stafberg Vikner

Border

9


Lobeiro’s

Lena Bill Lindgren

Norfolk

9

10

For Fun

Ursula Skanefors-Winbjörk

Australisk

8


Pinto

Pia & Stefan Lundberg

Airedale

8


Utställningar i helgen. både i Sundsvall och i Hamar, Norge.

6/10

Sundsvall F Limbo Rock 1:a  i unghkl med Ck och 4:e bästa hane

Brodern F Lambert Walk blev 2:a efter Limbo

F Long Tall Sally 4.a i unghklassen av 8

F Samba Caramba  2:a i öppen kl med Ck av 8

I Hamar så tog Trientalis Eloise sitt andra Cert och blev 2:a bästa tik för Anne Tove Strande. Grattis Inger.

På bilden  Limbo 1:a och Lambert 2:a i Unghkl i Sundsvall

Trientalis Elis blev 3:e bästa hane och båda är barn till Nuch Fugato's Soul On Top.

Grattis till Malin och Sally som blev 1:a och de  gjorde sin första tävling i Agility klass i Timrå, träningstävling. Och Malin startade också med Tina och där blev det en 3:e plats.

27/9

20/9 Agility resultat från Örnsköldsvik. 19 - 20 /9

Peter o Dagny. Lördag 4:a i Hopp och ett felfritt lopp men ingen pinne

Söndag 2:a i Hopp med ett litet tidsfel och ingen pinne.

13/9 Agility resultat från Östersund.
Lördag

blev  Peter o Dagny 4:a och Malin o Tina 7:a.

Mycket bra jobbat.

Söndag:

Peter o Dagny 1:a, men igen pinne och Malin o Tina 4:a.  Grattis.

Många fina Agility resultat från helgen. Dennis och Elisabeth gjorde ett nästan felfritt lopp i klass 1, vann klassen men ingen pinne.

10/9

Peter och Dagny tog en 2:a plats på KM, och Malin och Tina en 7:e plats. Grattis.

I dag fyller Do Re Mi kullen 2 år, Grattis till Dio, Dennis, Ior, Ziggy, Rita och Sonja. Hoppas ni får en bra dag, med mycket skoj.

8/9.

Ny parning gjord,

7/9

se valpar

JÄTTE STORT GRATTIS till till våra duktiga ungdomar, som tränar och tävlar agility med gamlingarna.

1/9

Peter o Dagny, 9 år kammade hem guldet på Härnösand BHK i Agilitypokalen och Malin och Tina, 11 1/2 år tog en brons plats. Jätte bra jobbat.

Resultat från Värmlandsbordern. Domare: Clas Carlberg kennel Steffex

29/8

Har inte alla resultat men här kommer några på våra Fugor.

2:a Bästa hane F Do Re Minor "Dennis"

4:e Bästa hane F Soul On Top "Egon"

Bir o Bim: Egons dotter o son. Trientalis Eloise o Trientalis Elis. 

GRATTIS!

Vi väntar med spänning på bilder.

Malte, Sommaren och Höga kusten

24/8

15/8 Agility resultat.

Grattis till "Dennis" F Do Re Minor med matte Elisabeth som redan tagit sig till klass 2 Hopp

15/8 Norrlands Bordern

Grattis till vår lilla pingla "Rita" Fugato's Do Re Mina , Årets Norrlands Border 2009.

Mamma "Siri" fick se sig slagen på målsnöret av sin dotter, och det är ju så det ska vara.

F Limbo Rock vann unghundsklassen och blev 4:e bästa hane.

Här finns alla resultat med bilder:

På bilden BIR o Bim med domare Ulrika Berge, kennel Sub Terram